0
3212
Potrebujemo:čičeriko,
rdeč fižol,
rjav fižol,
koruzo,
manjši koromač,
100 g rukole,
100 g motovilca,
2 jajci,
nekaj rezin hamburške slanine,
10 češnjevih paradižnikov,
limonin sok,
bučno olje Oljarne SAT,
solPriprava:Koromač očistimo, narežemo na rezine in skuhamo v slanem kropu. Odcedimo in ohladimo.
Jajca skuhamo, ohladim..
0
1744
2 žlici Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija2 kuhani jajci1 ščepec soli1 ščepec mletega popraa..
0
1894
2 žlici Štajersko prekmursko
bučno olje Slovenija2 jajci1 ščepec soli1 ščepec mletega popra Na kuhalnik pristavimo ponev, v katero damo bučno olje. V
ponev previdno ubijemo jajci in ju na nizki temperaturi pečemo približno 5
minut.Ko se beljak dobro zapeče in na robovih rahlo porjavi,
jajci preložimo na krožnik in ju rahlo posolimo in popop..
0
1928
200g skuteSolPoperNa drobno sesekljana čebula
(1mala)Pražena ali sušena sesekljana
bučna semenaSestavine zmešamo in prelijemo
z Štajersko prekmursko bučno
olje Slovenija...
0
1571
Potrebujete:100 g zaseke in 20 - 30 g
drobljenih praženih bučnic Oljarne Središče ob DraviPostopek:Zaseko pustimo nekaj minut na
sobni temperaturi, da se zmehča, dodamo drobljene bučnice ter dobro premešamo...
0
1604
250g mladi sirBazilikaSolPoperKisŠtajersko prekmursko bučno
olje Slovenija..
0
1850
250 g surovega kislega zelja1 manjši korenčekžlička česna v prahu ali strok svežegažlička kumine v prahuŠtajersko prekmursko bučno olje Slovenija..
0
1883
800 g srednje velikih krompirjev2 rdeči čebuli8 vejic drobnjakaKis po željisol1 ščepec mletega popraŠtajersko prekmursko bučno olje SlovenijaOhlajen kuhan krompir olupimo in narežemo na tanjše rezine, ki jih stresemo v veliko solatno skledo. Čebuli olupimo. Eno čebulo zrežemo na tanke kolobarje, drugo čebulo pa drobno sesekljamo. Drobnjak operemo i..
0
2729
1/2 kg kuhanega fižola v zrnju1 velikačebula1 velikačrna redkev3 v trdo kuhana jajčkaŠtajersko prekmursko bučno olje SlovenijakissolpoperFižol damo v skledo, zraven naribamo črno redkev, na rezine narezana jajčka, narezano čebulo, dodamo sol, poper, kis in bučno olje ter malo vode. Zraven se prileže domače "meso iz tunke" in domač črn kruh...
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)