Pravila sodelovanja v nagradnem foto natečaju

Sodelujejo lahko vsi, ki so:

 

Fotografije naj bodo primerne velikosti za objavo (te bomo sproti objavljali na naši facebook strani), kjer se boste lahko označili.

V sporočilu obvezno navedite tudi vaš naslov in telefonsko številko (za pošiljanje nagrad).

 

Motivika fotografij in avtorske pravice

Fotografije naj vsebujejo karkoli povezano s kulinariko. Če bo to v "prisotnosti" bučnega olja, bučnic ali pa buč še toliko bolje.

Lahko je to kakšna domiselna fotografija iz vašega dopusta z elementi kulinarike, vaš poletni piknik, romantična večerja, najljubša jed, nov recept, kuhar v elementu.......

Udeleženec, ki v foto natečaju predloži fotografijo  s tem organizatorju jamči, da razpolaga z vsemi materialnimi in avtorskimi pravicami te fotografije. 

Fotografije bomo sprejemali do 30. avgusta 2020.

 

Tričlanska komisija bo 31. avgusta 2020 izbrala najbolj domiselno in izvirno fotografijo, avtorju te fotografije pa bomo podarili:

6 L bučnega olja+pražene bučnice+bon za ogled oljarne s pokušino za 2 osebi.

 

Vsi ostali boste prejeli tolažilno nagrado. Podarili bomo stekleničko bučnega olja in pražene bučnice+ bon za ogled oljarne s pokušino za 2 osebi.

 

Fotografije z našim bučnim oljem, bučnimi semeni ali z drugim proizvodom iz naše ponudbe  pa bodo  prejele še super bonus. Podarili bomo naš nov proizvod: stekleničko olja iz bučnic in ptujskega česna.

 

NE SPREGLEJTE!!! 

PREJMITE DODATEN SUPER BONUS ZA FOTOGRAFIJE Z JEDMI Z BUČNIM OLJEM, BUČNIMI SEMENI ALI KATERIKOLIM IZDELKOM OLJARNE JERUZALEM SAT